Cijene proizvoda u online trgovini navedeni su u kunama (KN) i eur (€) sadrže porez na dodanu vrijednost (PDV), osim ako nije izričito drugačije naznačeno. Tvrtka Automatizacija i sigurnost d.o.o. je obveznik plaćanja poreza na dodanu vrijednost (PDV).

Cijene su važeće u trenutku plasiranja narudžbe i nemaju unaprijed određen rok valjanosti. Cijene su odnose na plaćanja navedenim metodama plaćanja pod gore navedenim uvjetima. Unatoč redovitom ažuriranju kako bi pružili najnovije i točne informacije može se dogoditi da je cijena proizvoda pogrešno navedena. U tom slučaju ili u slučaju da se cijena proizvoda mijenja tijekom obrade narudžbe, prodavač će korisnicima ponuditi mogućnost poništenja narudžbe ili ponuditi rješenje na obostrano zadovoljstvo. Kupoprodajni ugovor između prodavača i kupca je sklopljena u trenutku kad prodavatelj potvrdi narudžbu. Od tog trenutka sve cijene i ostali uvjeti su fiksne i vrijede za prodavača i za kupca.
Ponuda u trgovini vrijedi do isteka zaliha, osim ako je drugačije navedeno. Točan iznos dostave biti će prikazan na narudžbi prije potvrde narudžbe.